Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

De politie-inspecteur werd geen BV na haar deelname aan het populaire programma.

Ex-Mol Eline: ‘Ik word nog zelden herkend op straat’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In de laatste aflevering van het vorige seizoen van ‘De Mol’ kwam eindelijk uit dat Eline al die tijd de sluwe saboteur was. Haar plotse bekendheid verdween echter even snel als die kwam. ‘Een pak mensen kent zelfs mijn naam niet meer’, zegt Eline in Dag Allemaal.


Tegenwoordig lijkt het alsof iedereen die in een tv-programma meedoet, een BV wordt of toch op zijn minst een carrière in de media krijgt. Ook de kandidaten van het populaire programma ‘De Mol’ konden in het verleden profiteren van die plotse bekendheid. Zo is Gilles, de mol van twee jaar geleden, een graag geziene gast in tal van televisieshows. Hij presenteert nu zelfs samen met Frances Lefebure zijn eigen programma ‘Café De Mol’ .

Bouba


Uit de lichting van vorig jaar was het Bouba die ondanks zijn korte passage toch alle aandacht naar zich toe wist te trekken als verslaggever van alle festivals voor StuBru en als nieuwe partner van Danira Boukhriss. Wie de mol van vorig jaar was, zouden velen blijkbaar durven te vergeten. Politie-inspecteur Eline (26) had toen de moeilijke opdracht om de groep zo veel mogelijk te saboteren. Ze slaagde in haar opzet, maar ze werd toch ontmaskerd door uiteindelijke winnaar Davey.

TV-carrière


Vlak na ‘De Mol’ werd Eline regelmatig herkend en uitgenodigd voor exclusieve evenementen, maar dat nam al snel af. ‘Ik word nog zelden herkend op straat’, zegt Eline in Dag Allemaal. ‘Volgens mij kent een heel pak mensen mijn naam zelfs niet meer, maar ik vind dat niet erg. Het is mijn wereld niet. Voortdurend herkend worden en altijd opletten wat je doet, ik zou daar niet mee om kunnen. Ik heb nooit een tv-carrière geambieerd, zoals Gilles. Ik ben heel blij met mijn huidige job.’

Single


Eline was single toen ze aan ‘De Mol’ deelnam en ze dacht dat het programma daar wel eens verandering in zou kunnen brengen. ‘Ik dacht: als het nu niet lukt om een lief te vinden, dan lukt het nooit’, aldus de ex-mol in Dag Allemaal. ‘Maar ik ben nog steeds vrijgezel en er zijn maar bitter weinig mannen die me na het programma een bericht stuurden om eens samen op date te gaan.’

Veelbelovend


Eline kreeg de eer om al enkele proeven uit te testen voor het nieuwe seizoen van ‘De Mol’, dat vanaf zondag op VIER te zien zal zijn. ‘Het ziet er veelbelovend uit’, aldus Eline in Dag Allemaal. Wij kunnen niet wachten op de geschifte uitdagingen, de grappige conversaties en de heerlijke complottheorieën. Fast forward naar 25 maart, alsjeblieft!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '