Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO Max

'Eigenlijk proberen we met z'n drieën van elektronica af te blijven, dus we babbelen niet non-stop.'

Emma Watson vertelt hoe de relatie is met haar ‘Harry Potter’-collega’s

Annelies Hart

Twee weken geleden zagen we hen voor het eerst sinds lang nog eens samen: Emma Watson, Rupert Grint en Daniel Radcliffe. Beter bekend als Harry, Ron en Hermelien. In de reünie ‘Harry Potter: Return to Hogwarts’ leek het alsof er geen tijd was voorbij gegaan, maar Emma Watson vertelt nu hoe close het drietal echt is.

Tien jaar lang, van 2001 tot 2011, waren Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson onafscheidelijk. Als kind kregen zij namelijk de rollen van respectievelijk Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel te pakken in de ‘Harry Potter’-saga. Acht films lang speelden ze beste vrienden op het scherm en groeiden ze als broers en zus op.

Op nieuwjaarsdag kwam dan uiteindelijk de grote reünie uit, ‘Harry Potter: Return to Hogwarts’, waarin we de cast terug samen op het scherm konden zien. Met natuurlijk extra focus op de drie hoofdrolspelers die nog altijd twee (of drie in dit geval) handen op één buik blijken te zijn.

Geen groepschat

Tijdens een recent interview met de Britse Vogue om de recente ‘Harry Potter’-reünie te bespreken, kreeg Watson de vraag hoe haar relatie met haar co-sterren nu eigenlijk echt is. De actrice wist, tot grote vreugde van de fans, te vertellen dat het drietal nog altijd veel contact heeft. Jammer genoeg hoort daar geen groepschat met grappige memes of gifs bij, want Emma bekent dat Daniel en Rupert eigenlijk WhatsApp haten.

‘Ze hebben allebei een hekel aan WhatsApp en hun telefoons in het algemeen. Eigenlijk proberen we met z’n drieën van elektronica af te blijven, dus dat zorgt ervoor dat we niet non-stop zitten te babbelen. Maar we spreken elkaar wel vaak individueel. Rupert stuurde me laatst nog foto’s van zijn dochter. Dan en ik proberen elkaar vooral te kalmeren als we zenuwachtig zijn. Eigenlijk doen we gewoon alledrie ons best om uit de schijnwerpers te blijven, dus het is fijn om steun te vinden bij elkaar. Zeker nu er een nieuwe golf van aandacht komt met de reünie.’

Een antwoord dat fans van de films alleen maar nostalgischer zal maken!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '