Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Ik vond het vooral fijn om met de familie leuke dingen te doen.’

Julie Vermeire over plannen seizoen 2 van ‘De Vermeires’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het eerste seizoen van ‘De Vermeires’ zit erop. In de realityreeks volgden we het leven van Jacques Vermeire, dochter Julie en haar vriend Laurins, en zoon Maxime. Julie Vermeire vertelt iets meer over de eventuele plannen voor een tweede seizoen.

In ‘De Vermeires’ kregen we een inkijk in het leven van een van de meest sympathieke families van Vlaanderen. We zagen onder meer hoe Julies labradoodle Sunny een verjaardagsfeestje kreeg of hoe het eraan toeging tijdens hun familieshow. Maar ook moeilijke momenten zoals de niet altijd zo fijne relatie met hun mama Eva en wanneer Jacques onder het mes moest, kwamen aan bod in de afleveringen.

Geheimzinnig

Julie kijkt positief terug op dit avontuur. ‘Dat was echt leuk’, vertelt ze in ‘Play Café’. ‘Ik ben camera’s natuurlijk al gewoon. Ik vond het vooral fijn om met de familie leuke dingen te doen.’ ‘De Verhulstjes’, ‘Château Planckaert’ en ‘De Meilandjes’ kregen allemaal al verschillende seizoenen, dus de grote vraag is natuurlijk of ‘De Vermeires’ hun deur opnieuw zullen openzetten voor een cameracrew.

‘Dat weten we nog niet’, vertelt Julie geheimzinnig. Als het van haar afhangt, smaakt het sowieso wel naar meer. ‘Het kan zeker’, zegt ze. ‘Maar we zullen nog wel zien. Als het van mij afhangt, mag er zeker een tweede seizoen van “De Vermeires” komen.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '