Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

VIJF maakt ook meteen de startdatum van het nieuwe seizoen bekend!

HIER ZIJN ZE: deze 8 verleiders zullen dit jaar harten breken in ‘Temptation Island 2019’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Al sinds het einde van het vorige ‘Temptation Island’-seizoen, kijkt heel (of half) Vlaanderen reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen. Zoals gewoonlijk weet VIJF de deelnemers goed verborgen te houden, maar nu beginnen ze de identiteiten van de nieuwe verleiders en verleidsters met mondjesmaat te lossen. Wij stellen jullie voor: de mannelijke verleiders van ‘Temptation Island 2019’.


Indrukwekkende sixpacks, zwoele blikken en de grootste charmes: de mannelijke verleiders gooien dit jaar weer alles in de strijd om de dames een scheve schaats te doen rijden. Of ze daar ook effectief in zullen slagen, zien we trouwens sneller dan verwacht. Exact een dag na de meest romantische dag van het jaar gaat het nieuwe seizoen van start: 15 februari. Spek naar de bek voor alle valentijnhaters!

Gaetan (25) uit Olsene


Gaetan is account manager en model en weet met zijn humor alle vrouwen te laten lachen. Daarnaast is hij trots op zijn Congolese roots en noemt zichzelf dan ook de definitie van een Congolese man: humor, karaktervol, ijdel, sociaal en een passionele danser. Gaetan gelooft niet in relaties en ziet zichzelf als de eeuwige single.

Maxime (24) uit Sint-Truiden


Maxime heeft bijna zijn hele leven in Dubai gewoond en is opgegroeid in een extravagant, uitbundig feestleven. Door zijn charmante Engels accentje en zachte maar directe aanpak, komt hij bij de vrouwen weg met cheesy openingszinnen en vele complimentjes. Bij Maxime geen stille momenten.

Giorgio (23) uit Genk


Giorgio is veel in de sportschool te vinden. Met zijn gespierde lichaam probeert hij de vrouwen te verleiden. Zo zegt hij met dit lijf alle vrouwen te kunnen overtuigen. Een gespierde beer, maar met een klein hartje.

Danicio (21) uit Amsterdam


Danicio is een womanizer die graag de aandacht heeft bij de vrouwen. Zonder veel na te denken, gaat hij ervoor en doet hij zijn eigen ding. Daarnaast is hij een feestbeest en zodra hij een drankje op heeft, opent hij de jacht.

Jietse (22) uit Brugge


Jietse is een ambitieuze ondernemer. Hij is geen zwaar feestbeest, maar houdt er eerder van om thuis te koken met een drankje erbij. Als ideale schoonzoon biedt hij graag steun aan de vrouwen. Iemand waar ze hun hart kunnen uitstorten en lange gesprekken mee kunnen voeren.

Timone (26) uit Almere


Timone ziet eruit als een bad boy, maar is eigenlijk een rustige jongen. Toch is hij niet helemaal onschuldig. Hij heeft een eeneiige tweelingbroer waar hij clubs mee onveilig maakt en zelfs mee ruilt van meisje.

Ricardo (23) uit Zwolle


Ricardo houdt van aandacht en ziet zichzelf als een leider. Hij is vastberaden dat hij erin gaat slagen om de koppels als vrijgezel naar huis te laten gaan.

Jaimy (21) uit Amsterdam


Jaimy is een spontane jongen die is opgegroeid is in het Amsterdamse horecaleven. Hij houdt van golfen en beschrijft zichzelf als een jongen met manieren die toch helemaal los kan gaan.

[td_smart_list_end]

Wie de verleidingstechnieken van de gloednieuwe verleiders nu al graag even wil ontdekken, kan genieten van de volgende video:


 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '