Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook moosebarmechelen

'MOOSE Bar XXL' vindt plaats op 16 februari.

Moose Bar houdt grootste après-skifeest van het land in Antwerps Sportpaleis

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De Moose winterbars zijn een groot succes, en daarom organiseren ze in februari de allergrootste après-skiparty van het land in het Sportpaleis in Antwerpen.


Dankzij Moose Bar, een initiatief van discotheek Versuz, hoef je niet meer naar Zwitserland, Oostenrijk of de Franse Alpen te trekken om te après-skiën. Het opende dit jaar maar liefst vijf winterbars in verschillende grote steden in België: Gent, Leuven, Mechelen, Hasselt en Kortrijk.

In de gezellige houten chalets kan je heerlijk fout feesten met een shotje Jägermeister in de hand, en dat zonder eerst je te leven te hoeven riskeren op latten tijdens een afdaling van rode of zwarte pistes. De bars zijn een groot succes, en daarom organiseert Moose Bar volgend jaar als kers(t) op de taart de grootste après-skiparty van het land.

Anton, Anton, Anton!


Zoals de naam al doet vermoeden, zal het feest niet plaatsvinden in een van de zes bestaande houten chalets. Ze zagen het een tikkeltje groter en zullen op 16 februari het Antwerpse Sportpaleis volledig omtoveren tot een après-skiwalhalla. Op het middenplein zullen drie centrale bars staan, en verder vind je nog 200 lopende meter aan bars.

Naast de huis-dj’s van de Moose Bars zullen er ook een aantal internationale toppers live optreden, zoals dj Ötzi (bekend van ‘Anton aus Tirol’, een klassieker op élke après-skiparty) en Paul Elstak (bekend van onder meer ‘Kind van de duivel’). De komende weken worden op hun Facebookpagina nog meer namen bekendgemaakt.

Lederhosen of Heidi-in-Tirol-jurk


Het concept blijft hetzelfde: volledig uit de bol gaan op vrolijke en vooral foute muziek terwijl je lurkt aan halve liters bier en schnaps die rond worden gebracht door jongens en meisjes gekleed in lederhosen en Heidi-in-Tirol-jurkjes. Wie wil, mag zelf ook verkleed naar het knotsgekke feest komen. Heb je geen lederhosen hangen of past zoiets niet onmiddellijk bij jouw stijl (wat we volledig snappen), dan kan je ook gewoon je skipak aantrekken.

Tickets kosten € 39 en kan je hier kopen. Er rijden die avond pendelbussen vanuit elke stad waar een Moose Bar is. Voor zo’n ticket (inkom + bus) betaal je € 59.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '