Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De 20-jarige Kylie schaamt zich naar verluidt dood.

‘Zwangere Kylie Jenner gedumpt door Travis Scott’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Drie weken geleden werd er voor het eerst gefluisterd dat de 20-jarige Kylie Jenner zwanger zou zijn van haar vriend, rapper Travis Scott. Nu zou papalief Kylie al gedumpt hebben.


De Kardashian/Jenner-soap blijft maar doorgaan. Drie weken geleden ontstond het gerucht dat de 20-jarige Kylie Jenner na een relatie van amper drie maanden zwanger is van rapper Travis Scott. Het gerucht werd nog steeds niet weerlegd door Kylie zelf, maar wel bevestigd door Caitlyn Jenner. Het is momenteel dus nog steeds onduidelijk of Kylie en Travis samen een kindje verwachten.

Gedumpt?


En nu het nieuwste gerucht via InTouch Weekly alweer onze oren bereikt, hopen we stiekem dat het vorige niet klopte. De ‘zwangere’ Kylie zou nu volgens bronnen namelijk al gedumpt zijn door Travis ‘omdat het allemaal veel te snel ging’. Kylie zou helemaal kapot zijn van de breuk en zich doodschamen.

Maar zoals het de laatste tijd bijzonder vaak gaat bij de Kardashians en Jenners, hebben we helemaal geen idee of dit gerucht klopt of gewoon wéér de zoveelste leugen is van een ‘insider’ die zichzelf interessant wil maken. De tijd zal het uitwijzen!

© Jpa/Empics Entertainment/Photo News


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '