https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Elsie Otter krijgt er binnenkort een broertje of zusje bij

Zooey Deschanel is zwanger van haar tweede kindje

Wij sluiten de laatste dag van de werkweek af met vrolijk babynieuws. Zooey Deschanel is namelijk in verwachting van haar tweede kindje. Dit heeft de actrice zelf bevestigd aan Us Weekly. Daar drinken wij er vanavond eentje op, Zooey!

De ‘New Girl’-actrice heeft al een dochtertje, Elsie Otter, samen met haar echtgenoot Jacob Pechenik. Zooey en Jacob zijn in 2015 stiekem getrouwd en datzelfde jaar heeft het koppel ook hun eerste kindje samen gekregen. Nu krijgt de kleine Elsie er binnenkort een speelkameraadje bij, want de brunette is opnieuw zwanger.
 

Zooey Deschanel

Wat het gevolg is van haar zwangerschap voor de tv-serie ‘New Girl’ is momenteel nog niet bekend. Toen Zooey in verwachting was van haar eerste kindje werd ze tijdelijk uit de serie geschreven. In het scenario was ze namelijk opgeroepen om haar juryplicht te vervullen. Ze werd toen tijdelijk vervangen door Reagan (gespeeld door Megan Fox).
 

Momenteel is het dus nog niet duidelijk of Zooey aka Jess opnieuw even uit de serie zal stappen om tijd door te brengen met haar kroost. Even afwachten dus! Wij zijn alvast benieuwd of het koppel opnieuw voor een gekke (maar ook schattige) babynaam zal kiezen.
 

Nog meer babynieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content