Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @beautyandthebeast.2017 op Instagram

Nog even aftellen tot de film uitkomt!

Zo mooi is de prinsessenjurk van Emma Watson in ‘Beauty and the Beast’

We moeten nog twee maandjes wachten, maar in maart komt de remake van 'Beauty and the Beast' ein-de-lijk in de cinemazalen. In eerdere sneak peeks konden we hoofdrolspeelster Emma Watson al aan het werk zien (en horen!) en kregen we ook wat outfitpreviews mee. Maar haar allermooiste jurk hadden we nog niet gezien.

We hebben Emma Watson in de eerdere trailers die zijn vrijegegeven al in véél outfits mogen bewonderen (inclusief de gele baljurk!), maar haar witte prinsessenjurk bleef tot nu toe achterwege. Op Instagram dook een foto op van Emma in een prachtig exemplaar met bloemen en elegante mouwen. Héél prinsesachtig, toch?

 

 

Sneak peak of @emmawatson as Belle in her royal wedding gown!

A photo posted by Beauty and the Beast (@beautyandthebeast.2017) on

 

De jurk hebben we nog niet op video kunnen bewonderen omdat de foto enkel bestaat op de verpakking van 'Beauty and the Beast'-merchandise, die trouwens nu al in de winkels ligt. Op Twitter verscheen een foto van een poppenset waarin Belle de jurk aanheeft. Opvallend: de jurk verschijnt niet in de originele film – die nochtans perfect wordt gevolgd in de remake – waardoor we ’m nog niet in actie hebben mogen bewonderen. Aftellen tot maart, dus!

 

tw

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '