Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

'Ik heb me schuldig gevoeld omdat ik er nog was en zij niet meer.'

ZIEN: Kristel Verbeke vertelt vanavond openhartig over het verlies van haar zussen

Robine van Tilburg
In Gert Verhulsts talkshow 'Gert Late Night' krijgt sidekick James Cooke dagelijks wat cozy one-on-one time met de bootgasten. James durft dan iets gewaagdere vragen te stellen. Vaak zijn de onderwerpen hilarisch of gênant, maar vanavond wordt het bijzonder emotioneel.

K3-manager (en ex-K3'tje) Kristel Verbeke verloor als jonge twintiger haar twee zussen en haar papa op drie jaar tijd. Haar oudste zus was 21 toen ze stierf in een auto-ongeval. Haar jongste zus overleed op haar elfde na een CO-vergiftiging. Wat later overleed Kristels vader aan kanker.

Ik leef nu al langer zonder mijn zussen dan met.

James praat vanavond intiem in bed met Kristel over haar grootste verlies. Kristel is nu 41 en heeft twee dochtertjes met haar man Gene Thomas: 'Ik leef nu al langer zonder mijn zussen dan met.' James is duidelijk aangedaan van Kristels verdriet en geeft haar dan ook een dikke knuffel.

 

Deze week zijn Kristel Verbeke, Herman Brusselmans en Ingeborg Sergeant te gast op Gerts boot in 'Gert Late Night'. Gerts talkshow is van maandag tot en met donderdag om 22u20 te bewonderen op VIER.

 

 

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '