https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Instagram @kendalljenner @justinbieber & Twitter @VancityReynolds

Onder anderen Justin Bieber, Ryan Reynolds en Ellie Goulding zetten letterlijk hun beste beentje voor.

ZIEN: tal van celebs wagen zich aan #BottleCapChallenge

Herlinde Matthys

We schreven vorige week al over de #BottleCapChallenge, die viraal gaat op het internet. Steeds meer celebs wagen zich nu ook aan deze uitdaging en posten zalige filmpjes van het resultaat.


De #BottleCapChallenge is al een dikke week trending op het internet. De bedoeling is dat je met een goedgemikte trap in kungfustijl het dopje van een fles draait. Dat zit uiteraard wel al lichtjes los en de fles wordt stevig vastgehouden. We zagen al verschillende filmpjes de revue passeren: van grote successen tot onfortuinlijke flops.

Schepje bovenop


Ook grote sterren zijn volledig mee met het verhaal en dagen elkaar via sociale media uit om het trucje een keertje te proberen. Sommige celebs vinden de uitdaging blijkbaar iets te makkelijk en doen er een serieus schepje bovenop. Zo brengt supermodel Kendall Jenner de challenge tot een goed einde vanop een jetski. Dat levert natuurlijk zalige filmpjes op. Wij lijstten de tofste #BottleCapChallenges van celebs op voor jou. Veel kijkplezier!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En last but not least: deze zangeres heeft zelfs haar voet niet nodig. We have a winner!

 

P.S. Als je het zelf wil uitproberen, raden we aan om het met een plastic fles te doen in plaats van met een glazen exemplaar. You’re welcome!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content