Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sputnik Media

Nathan Naenen en Veerle Dejaeger beantwoorden al je prangende vragen. In de Q&A lijkt ook een hint naar de startdatum van het vijfde seizoen te zitten.

‘wtFOCK’-acteur Nathan Naenen: ‘Ik ben geen bad boy zoals Senne’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het vierde seizoen van ‘wtFOCK’ liep in november al op z’n einde en wij wachten ongeduldig af tot wanneer er nieuwe afleveringen zullen komen. Gelukkig hebben de makers een Q&A georganiseerd met de cast die ons even zoet houdt. Zo werden Nathan Naenen (24) en Veerle Dejaeger (20) samen gezet en beantwoordden ze je meest prangende vragen.


De Q&A vond plaats in hetzelfde klaslokaal waar Senne en Zoë in het tweede seizoen van ‘wtFOCK‘ tegen de muur intens kusten. Over die dag vertelt Nathan Naenen dat ze de hele dag moesten kussen en dat Veerle Dejaegers gezicht als gevolg van al dat ‘muilen’ helemaal rood zag. ‘Mijn gezicht lag letterlijk open, want jij moest je altijd scheren. Mijn gezicht was echt zo geschaafd van die knuffels en kusjes. En ik denk zelfs dat je in die scène kan zien dat ik rode vlekjes heb’, aldus de actrice.

Bad boy


De twee acteurs beantwoorden in de video allerlei vragen, ingestuurd door ‘wtFOCK’-fans. Zo kwam de vraag of Nathan ook zo’n bad boy is zoals zijn personage, maar we moeten je teleurstellen: ‘(lacht) Ik denk dat ik het meest tegenovergestelde ben van Senne. Er zijn sowieso gelijkenissen, maar nee ik ben niet bad boy Senne in het echt’, aldus de acteur. Volgens Veerle ‘is hij echt een puppy‘. Cute!

Verder beantwoorden Nathan en Veerle vragen zoals wie hun favoriete personage is, of Nathan ook zo’n groot feestbeest is als Senne, hoe de intieme scènes waren en of Nathan gevoelens heeft voor Veerle. Je ziet de volledige Q&A hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door wtFOCK (@wtfock.be)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vijfde seizoen


Wanneer het vijfde seizoen exact van start gaat, is niet duidelijk. De ramadan is begonnen, en dus zou Yasmina’s seizoen nu aan de beurt moeten zijn. Een oplettende fan ontdekte dat onderstaande accounts zijn aangemaakt en allemaal gevolgd worden door Yasmina. We hebben dus zo’n gevoel dat nieuwe afleveringen niet lang meer op zich zullen laten wachten!

https://twitter.com/lipgallagh/status/1379759425746051072

En fans vermoeden hetzelfde. Ze denken dat de Q&A’s – er zullen er vermoedelijk nog volgen met de rest van de cast – een aanleiding zijn van nieuwe afleveringen. Op het einde van Nathans en Veerles video kwam het cijfer één namelijk tevoorschijn, wat volgens onderstaande tweet het eerste nummer van het uur waarop de eerste update van het vijfde seizoen verschijnt zou zijn. Afwachten is de boodschap!

https://twitter.com/drijzevak/status/1381622067079036931

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '