Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Lies Willaert

Goed bezig!

WOW: Kristel van K3 krijgt eigen tv-programma

Toen Marthe, Hanne en Klaasje begin dit jaar de fakkel overnamen van de oude K3'tjes, nam Kristel niet helemaal afscheid van de meidengroep. Ze werd tourmanager en nam de jonge K3'tjes onder haar ervaren showbizzvleugels. Nu krijgt Kristel er nóg een nieuwe job bij:  een eigen tv-programma op Ketnet.

Kristel als presentatrice

Kristel wordt de presentatrice van een gloednieuw Ketnet-programma rond kinderrechten. Het programma wil het onderwerp bespreekbaar maken en tonen hoe kinderen die rechten ervaren en hoe ze ermee omgaan. Het programma wil hen ook inspireren en stimuleren om op te komen voor hun eigen rechten en die van anderen.

 

Kristel als ambassadrice

Kinderrechten liggen ex-K3'tje en mama van twee Kristel Verbeke na aan het hart. Als goodwill-ambassadeur voor kinderrechten werkt ze al jaren samen met Global Compact Network Belgium, Unicef en het Kinderrechtencommissariaat.

 

Kristel als woordvoerster

'Het is belangrijk dat kinderen hun rechten kennen', zegt ze. 'Ze moeten weten dat zij een eigen mening en een eigen stem hebben in het debat, en ze moeten ook luisteren naar de mening van anderen. Ik vind al jaren veel inspiratie bij kinderen. Ze bekijken de wereld vanuit een ander standpunt, en daar kunnen wij als volwassenen soms nog iets van leren. Ik ben dan ook blij dat ik "hun stem" mag zijn.'

 

De opnames van het progamma starten vandaag. De uitzending is voorzien voor het najaar van 2016.

 

Meer showbizznieuws lees je hier.

 

Bron: Ketnet

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '