https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © SBS

Exact een jaar na Willy's aanzoek, trouwden hij en zijn Marie-Jeanne - lees: MARIE-JEAAANNE! - voor de wet.

Willy Naessens en Marie-Jeanne getrouwd, morgen groot feest: ‘Met koetsen, fanfare en veel bekende mensen’

Ondernemer Willy Naessens (79) en Marie-Jeanne Huysman (68), bij velen vooral gekend en geliefd sinds het VIER-programma ‘The Sky is the Limit’, zijn donderdag voor de wet getrouwd. Zaterdag is er dan de kerkelijke trouw, gevolgd door een groot feest. ‘Maar had ik het geweten, ik trouwde nooit in juli. Veel te warm’, zei Naessens aan Het Nieuwsblad.

 

Een symbolische dag

Exact een jaar geleden meldden we dat Willy Naessens zijn Marie-Jeanne na 50 jaar samen eindelijk ten huwelijk vroeg. Het koppel koos ervoor om een jaar later op diezelfde vijfde juli, de dag van het aanzoek én de verjaardag van Marie-Jeanne, in het huwelijksbootje te treden. Bovendien is 5 juli de dag waarop Marie-Jeanne 51 jaar geleden als secretaresse begon te werken in Willy’s bedrijf, wat eigenlijk het begin betekende van hun romance. Kan het nog mooier?

In ware Willy Naessens-stijl, wordt de trouw meerdere malen gevierd. Donderdag was er na de ceremonie al een feest voor 850 klanten van de Willy Naessens Group. Zaterdag nodigen Willy en Marie-Jeanne 82 koppels uit voor een feest na de kerkelijke trouw. Zij zullen in 39 koetsen vervoerd worden. ‘Dat zijn allemaal mensen die iets voor ons betekenen’, aldus Naessens. Wanneer hem gevraagd wordt of er ook BV’s uitgenodigd zijn, antwoordt Willy dat we zeker veel van de gasten zullen kennen. Volgende vrijdag is er dan een groot feest voor de werknemers van Willy’s bedrijf, zo’n 1.500 personen. ‘Het wordt een groot feest met alles erop en eraan, ambiance verzekerd met een special guest als artiest’, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Willy, de wilde weldoener

Het mag duidelijk zijn dat Willy om zijn trouw te vieren vooral veel wil geven en aan anderen denken. Voor de kerkelijke trouw heeft hij een grote tent buiten laten zetten, zodat niemand met deze warmte in de zon moet staan. De fanfare zorgt voor de muzikale sfeer. Na de viering wordt iedereen getrakteerd op een glas champagne of een biertje en een Bourgnon-hapje. ‘Men zegt mij dat er veel volk zal komen, maar echt waar, ik begrijp dat niet zo goed’, zegt Willy. ‘Maar iedereen is welkom, zeker alle inwoners van Elsegem en groot-Wortegem-Petegem.’ Marie-Jeanne en Willy schenken ter ere van hun huwelijk ook een voedingspakket aan alle OCMW-gezinnen van Oudenaarde en Wortegem-Petegem.

Meer liefdesgeluk: 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content