Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

'Ik was echt een mama's-kindje. Ze kon niks doen zonder mij of ik begon te wenen of te zagen.'

ZIEN: Viktor Verhulst praat in zijn vlog voor de eerste keer publiekelijk over zijn mama

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Iedereen kent natuurlijk de papa van Viktor Verhulst, niemand minder dan Gert Verhulst. Over zijn mama of de ex-vrouw van Gertje weten we eigenlijk bijna niets. Viktor brengt daar nu verandering in in zijn nieuwste vlog.


Viktor Verhulst zit tijdens deze quarantaine ‘opgesloten’ met zijn zus Marie, zijn papa Gert, zijn stiefmama Ellen en hun twee honden Marcel en Leo. Omdat hij zich dood verveelde, besloot hij een aantal weken terug om een vlog te starten voor VIER. Met succes, want de video’s van ‘Viktor Vlogdown’ worden elke dag door duizenden fans bekeken.

‘Het is een prachtige vrouw’


In zijn allernieuwste vlog zet hij zijn jarige mama in de bloemetjes en vertelt hij meer over de band die hij met haar heeft. Dat is een unicum, want zowel Gert, als Viktor praten nooit over hun ex-vrouw of mama. Ze staat ook helemaal niet graag in de belangstelling, maar voor haar verjaardag maakt zoonlief een uitzondering.

‘Ik was vroeger een echt mama’s-kindje’, aldus Viktor. ‘Ik kon geen twee seconden zonder haar. Als ze nog maar naar het toilet ging, was ik al slechtgezind. Ze kon niks doen zonder mij of ik begon te wenen of te zagen.’ Nog steeds heeft Viktor een supersterke band met zijn mama.

Hij toont ook een foto uit de oude doos van hun tweetjes. ‘Het is een prachtige vrouw’, zegt Viktor. ‘Ze ziet er ongeveer nog hetzelfde uit, alleen misschien een klein rimpeltje meer hier en daar. Maar ze blijft even mooi.’ Hij kon zijn mama niet bezoeken voor haar verjaardag door de lockdown, maar hij belde wel eventjes met haar waarvan we een klein stukje horen in de vlog. ‘Ze voelt zich jonger dan ooit tevoren’, besluit Viktor. ‘Mama, I love you!’


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '