Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Het derde seizoen gaat op 23 augustus van start.

Er komt nog een vierde en laatste seizoen van ’13 Reasons Why’ naar Netflix

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Netflix loste zopas de trailer voor het derde seizoen van ’13 Reasons Why’ en gaf daarbij een releasedatum mee. Nu werd ook bekendgemaakt dat er nog een vierde seizoen komt dat meteen ook het laatste zal zijn.


Op 23 augustus gaat het derde seizoen van ‘13 Reasons Why‘ van start op Netflix. Het verhaal gaat verder acht maanden nadat Clay Tyler kon ompraten en een schietpartij tijdens het dansfeest kon voorkomen. Clay, Tony, Jessica, Alex, Justin en Zach zoeken een manier om de last van dat geheim te dragen terwijl Tyler op weg is naar herstel. Wanneer een voetbalwedstrijd eindigt in de verdwijning van voetballer, is het aan een buitenstaander om de groep door een onderzoek te leiden dat al hun diepste geheimen dreigt bloot te leggen.

Afstuderen


Nu hebben we goed nieuws: er komt ook nog een vierde seizoen van ’13 Reasons Why’ naar Netflix! En dat zal meteen ook het laatste zijn. Voor wanneer dat seizoen gepland is en wat we ervan mogen verwachten is nog niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten is dat het zal draaien rond het afstuderen van de hoofdpersonages. We zijn benieuwd!

Ondertussen tellen wij af naar 23 augustus.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '