Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wij moeten nog wachten tot volgend jaar, helaas

VIDEO: voorproefje van The Legend of Zelda: Breath of the Wild op Nintendo Switch

Menig gamer kijkt uit naar de release van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en de volgende console van Nintendo, de Nintendo Switch. In The Tonight Show with Jimmy Fallon werd een tipje van de sluier opgelicht.

De directeur van Nintendo of America Reggie Fils-Aimé en Shigeru Miyamoto, algemeen directeur van Nintendo EAD en de man achter o.a. Donkey Kong en The Legend of Zelda, waren te gast bij de Amerikaanse talkshowpresentator Jimmy Fallon. Daar mocht Jimmy Fallon zelf The Legend of Zelda: Breath of the Wild even uitproberen, en dan nog wel de versie op de Nintendo Switch! Wij zijn stikjaloers.

 

Eerst krijgen we in het filmpje ook nog beelden te zien van Super Mario Run, een ‘endless running game' die uitkomt voor iOS en Android op 15 december. Vanaf 4:55 komt dan eindelijk de Nintendo Switch met The Legend of Zelda: Breath of the Wild aan de beurt. De release van The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt verwacht in 2017 voor Wii U en Nintendo Switch.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '