Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

UPDATE: heeft Merijn van ‘Temptation Island’ al een kind?

'Trouble in paradise' lijkt vandaag wel een understatement te zijn, want de 'Temptation Island'-ruzies vliegen ons om de oren. Vooral rond Merijn lijkt momenteel veel te doen zijn. En het laatste nieuwtje? De vinnige deelnemer zou al een aantal jaren vader zijn.

Op het eiland kon niemand van elkaar afblijven, naast het eiland lijkt niemand elkaar te kunnen luchten. Na de aankondiging dat het 'Temptation'-team in twee kampen zou zijn gesplitst, lijkt een klassevolle ruzie op Instagram te verraden dat Merijn en Lisa het 'Temptation'-avontuur niet overleefd hebben. De twee waren dolverliefd toen ze aan het programma begonnen, maar leken zich al snel tegen elkaar te keren – en nu zelfs op sociale media.

 

Maar in ander social medianieuws: verleidster Natasja gooit nog wat roet in het eten door de aanval op Merijn te openen met een felle Facebookpost die heel wat beschuldigingen richting Merijn slingert. Eén opvallende touch tussen al het gescheld? De baby -emoji. Want ja, wat staat die daar te doen?

 

Néé, Merijn heeft geen 'Temptation'-baby's gemaakt met Pommeline, maar hij zou wel al vader zijn. De 24-jarige DJ zou vijf jaar geleden al een kindje hebben gekregen, maar hij zou nu geen contact meer hebben met het kind of met de moeder. De soap goes on, dus.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '