Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De situatie wordt steeds triester.

UPDATE: Brad Pitt opnieuw beschuldigd van kindermishandeling

In september doken de eerste geruchten op dat Brad Pitt beschuldigd werd van kindermishandeling. Volgens insiders zou het agressief gedrag van Brad aan de bron hebben gelegen van de split tussen hem en Angelina. Het onderzoek zou inmiddels afgelopen moeten zijn, maar wordt door nieuwe informatie toch verdergezet. 

Het feit dat het onderzoek naar de beschuldigingen van kindermishandeling aan het adres van Brad Pitt wordt verdergezet, zou niet veel goeds betekenen. Het County Department of Children and Family Services van Los Angeles zet het onderzoek verder naar aanleiding van nieuwe informatie.

 

Eerder werd een incident onderzocht dat op 14 september plaatsvond in de private jet van Brangelina en de kids. Brad zou tijdens het incident dronken zijn geweest en zijn oudste zoon Maddox fysiek pijn hebben gedaan.

 

De nieuwe beschulidingen zouden opgedoken zijn naar aanleiding van interviews die het County Department afnam tijdens hun onderzoek naar de zaak. Zo zouden verschillende personen gezegd hebben dat Brad vaak verbaal agressief was tegenover zijn vrouw en kinderen.

 

De split tussen Brangelina en de geruchten over kindermishandeling maken de hele situatie alleen maar triester. Voorlopig is er nog geen duidelijkheid over de oorzaak van de split en ware aard van de geruchten.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '