Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The CW

Lucy Hale reageerde in een video met tranen in de ogen op het nieuws.

Er komt (voorlopig) geen tweede seizoen van Lucy Hales serie ‘Katy Keene’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

The CW heeft ‘Katy Keene’ niet vernieuwd voor een tweede seizoen, maar Warner Bros. Television zou wel andere mogelijkheden bekijken zodat de serie toch kan blijven bestaan. Actrice Lucy Hale reageerde in een video op Instagram op het trieste nieuws.


Katy Keene‘ krijgt (voorlopig) geen tweede seizoen! Deadline meldt dat The CW Network de ‘Riverdale’-spin-off al na een seizoen stopzet. De streamingcijfers zouden volgens de Amerikaanse nieuwssite zelfs niet in de buurt komen van die van andere nieuwkomers ‘Batwoman‘ en ‘Nancy Drew‘.

Warner Bros. Television, de studio die verantwoordelijk is voor de serie, zou volgens Deadline wel op zoek zijn naar eventueel een nieuw netwerk om ‘Katy Keene’ alsnog een tweede seizoen te geven, maar voorlopig blijft het dus bij dit ene seizoen.

In tranen


Lucy Hale postte op Instagram een video waarin ze reageert op het droevige nieuws. Af en toe moet ze zich inhouden om niet weer in tranen uit te barsten, want bij haar vorige pogingen om het filmpje op te nemen, moest ze steeds huilen. In de video uit ze onder andere haar dankbaarheid voor de rol van Katy Keene en haar collega’s. Daarnaast bedankt ze ook haar fans en die van de serie. Wanneer ze vertelt hoeveel geluk ze heeft, krijgt ze weer tranen in de ogen.

Onder de video schreef ze het volgende: ‘My thoughts ❤️ Sad to deliver this news! But I love the show. I love what it stands for. And mostly I love YOU. To the cast, crew, and all involved... ?????? adore you.’ Bekijk de emotionele video zelf hieronder!

https://www.instagram.com/p/CCKZKvuA4rE/

‘Katy Keene’ is te bekijken op HBO Max, maar die streamingdienst is (voorlopig nog) niet beschikbaar in ons land. Het is dus ook nog niet duidelijk wanneer we het eerste seizoen van ‘Katy Keene’ zullen kunnen bekijken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '