Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Valerie Elash via Unsplash

De benodigdheden heb je wellicht ook al in huis.

LOL: jonge vrouw deelt hilarisch trucje op TikTok over hoe ze de nagels van haar hond knipt

Hondeneigenaars onder ons weten dat het een helse opdracht is om de nagels van hun trouwe viervoeter te knippen. Hier lijkt de 27-jarige Lindsey uit Oklahoma nu de oplossing voor gevonden te hebben. Op TikTok laat ze namelijk zien hoe ze op hilarische wijze de nagels van haar hond knipt.


Lukt het jou ook maar niet om de nagels van je hond te knippen? Dan kan je wellicht wel wat hulp gebruiken. De 27-jarige Lindsey Shelton heeft alvast een manier gevonden om dit vervelende karweitje tot een goed einde te brengen en gelukkig voor ons deelde ze het trucje op TikTok.

Ultieme afleiding


In het filmpje legt Lindsey stap voor stap uit wat je moet doen. No worries, want het is belachelijk makkelijk en je hebt er geen speciale benodigdheden voor nodig. Het eerste wat ze doet, is wat plastic folie rond haar hoofd wikkelen. Vervolgens smeert ze op haar voorhoofd een genereuze hoeveelheid pindakaas. Ze maakt hier ook meteen duidelijk aan haar volgers dat de smeerpasta geen Xylitol bevat. Xylitol is een soort van zoetstof die als suikervervanger gebruikt wordt, maar extreem giftig is voor honden. Check dus zeker goed de ingrediëntenlijst als je het trucje zelf wil proberen.

@linds.sheltonNeed help clipping your dogs nails? I gotchu. ##dogsoftiktok ##tiktokdogs ##tiktokdiy ##fyp ##foryoupage ##smallgestures♬ original sound – linds.shelton


In een interview met Bored Panda vertelde ze dat ze het trucje bedacht had uit verveling. Zo smeerde ze het eerst op de grond, maar dit werkte helaas niet. De hack blijkt op TikTok alvast razend populair te zijn, want de video ging op korte tijd viraal. De clip werd namelijk al meer dan 481.000 keer bekeken. Hoewel de meeste reacties ontzettend enthousiast klinken, vragen een aantal mensen zich af of het toch niet een beetje gevaarlijk is. Zij vrezen namelijk dat er een aantal honden zijn die weleens zouden durven bijten. In de reacties had er wel iemand een alternatief klaar. De vrouw in kwestie laat haar dochter een lepel met pindakaas omhoog houden terwijl zij aan de slag gaat met een nagelknipper. Problem solved!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '