Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De 'The Vampire Diaries'-acteur speelt dit keer een mens die vampieren wil genezen (oh, de ironie). 

ZIEN: het personage van Ian Somerhalder bewijst in ‘V Wars’-trailer dat hij ballen aan zijn lijf heeft

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vanaf 5 december staat de gloednieuwe vampierenserie ‘V-Wars’ op Netflix. Het wachten wordt een beetje draaglijker, want de streamingdienst lanceerde nu de officiële trailer. Daarin zien we hoe ‘The Vampire Diaries’-acteur Ian Somerhalder een genezing voor zijn beste vriend en de mensheid probeert te vinden, en zo zelf een vijand van de vampieren wordt.


Dr. Luther Swann (Ian Somerhalder) komt terecht in een horrorwereld wanneer een mysterieuze ziekte zijn beste vriend Michael Fayne (Adrian Holmes) verandert in een moordzuchtig roofdier dat zich voedt met andere mensen. Terwijl de ziekte zich verspreidt en meer mensen worden getransformeerd, splitst de maatschappij zich op in twee kampen. De mensen en zij moeten het opnemen tegen het groeiend aantal vampieren. Voor dr. Swann is het een race tegen de klok om te begrijpen wat er precies aan de hand is, terwijl zijn voormalige beste vriend de machtigste leider wordt van de vampieren.

Ballen aan het lijf


In de trailer krijgen we een allereerste blik op Ian Somerhalder die in tegenstelling tot zijn rol in ‘The Vampire Diaries‘ niet bij het kamp van de vampieren hoort. De acteur speelt dit keer een mens die vampieren wil genezen (oh, de ironie). Maar dat wil niet zeggen dat hij het er minder stoer vanaf brengt. Doorheen de trailer zien we dat ook dr. Luther Swann de nodige ballen aan zijn lijf heeft. Lukt het hem om zijn beste vriend en de rest van de mensheid te redden, of zal zijn drang om de held te willen zijn hem de das omdoen? We ontdekken het vanaf 5 december!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '