Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

'Ons grootste avontuur begint in juni 2019.'

Er is opnieuw een ‘Thuis’-actrice zwanger

Herlinde Matthys

Na An Vanderstighelen is er opnieuw een ‘Thuis’-actrice in blijde verwachting. Daphne Paelinck, beter bekend als Christine, is zwanger van haar allereerste kindje.


Het is een ware babyboom bij de Eén-serie ‘Thuis’. An Vanderstighelen vertelde begin december dat ze haar allereerste kindje verwacht, en nu maakte ook Daphne Paelinck bekend dat ze een kleine spruit verwacht. Daphne vertolkt sinds eind september vorig jaar Christine, de collega van Olivia, in de populaire reeks. Daphne speelde vroeger ook mee in de jeugdserie ‘Spring’.

‘Het ergste is voorbij’


Daphne kondigde de zwangerschap aan via haar sociale media. ‘Ons grootste avontuur begint in juni 2019′, schreef ze onder een mooie vakantiefoto uit Bali samen met haar vriend. De actrice is momenteel bijna vier maand ver. ‘Het ergste is nu wel voorbij, denk ik’, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. ‘De eerste weken was ik serieus ziek. Ik heb dat goed kunnen verstoppen en ze hebben er op de set van ‘Thuis’ gelukkig weinig van gemerkt.’ De papa in wording is Randall, met wie Daphne al zes jaar samen is.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '