Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

We hoorden de duizenden puberhartjes tot in onze woonkamer kloppen

‘The Voice Kids’-winnaar Jens toont met ‘Een Ster’ dat hij de volgende Stan Van Samang is

Hij trad als enige jongen naast vijf meisjes aan in de finale van 'The Voice Kids', maar daardoor liet Jens (14) zich niet intimideren. Na z'n vertolking van Stan Van Samangs hit 'Een Ster' twijfelde dan ook niemand er nog aan: de krullenbol zou de titel mee naar huis nemen. En zo geschiedde. Stanneke en z'n fans mogen op hun beide oren slapen: de opvolging is verzekerd.

Jens had het nochtans niet onder de markt met z'n concurrentes. Julie en jazzy Josefien van team Natalia deden hun uiterste best om de titel voor het tweede jaar op rij in hun team te houden. Maar de grootste concurrentie kwam van Sean D'Hondt en z'n zangeresjes. Jasmine durfde het aan om zomaar eventjes een Adeleke te doen en diens recente hit 'Hello' te zingen. De Britse Leeloo blies iedereen omver met haar versie van Ellie Gouldings 'Lights'.

 

Maar niemand kon tippen aan Jens, die eerst z'n teamgenote Anke (wij vermoeden een beetje love in the air tussen die twee, nog iemand?) naar huis zong om ons – en heel wat puberharten, vermoeden we – vervolgens in te pakken met z'n versie van 'Een Ster'. Team Slongs for the win dus, en ze was er duidelijk van aangedaan.

 

slongs dievanongs

 

Bekijk meer video's van The Voice Kids op vtm.be

 

 

Meer mooie optredens:

Deze 3-jarige dj is het schattigste dat je in lange tijd hebt gezien

Surprise: Kanye West doet auditie voor 'American Idol'

Dit duet van Ed Sheeran en James Bay bezorgt ons kippenvel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '