Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook: Marvin Temptation Island

'Mevrouw de rechter, het was een jeugdzonde.'

Temptation Marvin pleegde – onder invloed – een ongeval met vluchtmisdrijf

Ai, ai, ai. Marvin uit 'Temptation Island' bracht vanochtend een bezoekje aan de politierechtbank van Brugge. Hij moest zich komen verantwoorden omdat hij onder invloed (!) een ongeval met vluchtmisdrijf pleegde. Gelukkig bleef de schade nog beperkt. 

Marvin houdt al eens graag van een stevig feestje, dat weten we ondertussen allemaal. Tijdens zijn 'Temptation'-avontuur gingen de drankjes snel naar binnen, en niet veel later volgden de vrijgezellen hem naar zijn kamer.

 

Na zijn opnames voor 'Temptation Island' vertrok Marvin samen met enkele vrienden naar een feestje. Ze beleefden tot in de vroege uurtjes de tijd van hun leven. Maar na de wilde nacht kroop de bende samen in de auto, en toen liep het mis. 

 

Geparkeerde auto

 

Bij het parkeren reed Marvin met zijn Audi A5 tegen een andere auto. Hij keek samen met de eigenaar naar de schade. 'Er was geen schade en ik wist dat ik had gedronken, dus ik dacht dat wegrijden de beste oplossing was', vertelt een eerlijke Marvin.

 

Maar een tijdje later vond de politie hem samen met zijn vrienden. Marvin reed door de binnenstad met maar liefst zes passagiers in zijn wagen. Zo scoorde hij alweer slechte punten bij de politie. Zijn ademtest zag er ook niet goed uit, want er zat 0,89 promille alcohol in zijn bloed. Dat was voor de politierechter de druppel. 

 

Boete en rijverbod 

 

De politierechter kon niet naast de feiten kijken en veroordeelde Marvin tot een boete van 670 euro, waarvan 600 euro voorwaardelijk. Maar dat is nog niet alles. Marvin krijgt ook een rijverbod van twee maanden en als hij daarna terug de baan op wil, zal hij zijn theoretisch en praktisch rijexamen opnieuw moeten afleggen. 

 

Bron: Het Nieuwsblad 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '