Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pixar

Zit jij al klaar voor een nieuw avontuur met Woody, Buzz en co?

EINDELIJK: sneak peek van ‘Toy Story 4’ waar alle Disneyfans naar hunkeren

Yes, the word is out! We weten al langer dat Pixar een vervolg aan te breien is op de ‘Toy Story’-collectie. Eerst werd het volgende avontuur van Buzz en Woody beloofd voor 2018, maar die deadline haalden de makers niet. No worries, zolang het vierde deel er effectief komt, hoor je ons niet klagen! Pixar zet nu een korte trailer online met nieuwe beelden van de film. Wij worden er in ieder geval al warm van.


Dat de schrijvers van Pixar, na een ‘Toy Story’-stilte van 9 jaar, opnieuw de handen in elkaar slaan om ons van het langverwachte vierde deel te voorzien, staat al eventjes vast. Een meesterwerk maken, kost nu eenmaal tijd en daarom zitten wij de dagen naar de première (net niet) obsessief af te tellen. Door creatieve meningsverschillen binnen het team duurde het weerzien met Woody en Buzz wat langer dan gehoopt. Uiteindelijk stapten enkele schrijvers op en slaagde Pixar er toch in om met een nieuwe film op de proppen te komen. De trailer ziet er alvast veelbelovend uit!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op missie met Bo Beep


Deze sneak peek is kort, maar krachtig. En meer hebben wij niet nodig om ons volgende bioscoopbezoek te plannen. Wat we te zien krijgen? Buzz Lightyear, de befaamde speelgoedastronaut, die met een plastiek bandje om zijn middel tussen de kermisprijzen komt te hangen. Iets verderop staat zijn trouwe vriend Woody nietsvermoedend te wachten. Hij staat er niet alleen wortel te schieten, maar is in het gezelschap van oude geliefde Bo Beep. Voor de gelegenheid onderging zij een totale metamorfose: ze werd een echte vrouw, mét ‘Wonder Woman’-gehalte.

De ‘Toy Story’-fans reageren niet alleen verrast op de comeback van personage Bo Beep. Ook zijn ze onder de indruk van de ontwikkeling en stijl van de Amerikaanse animatiefilm. Door de jaren heen is de technologie steeds verbeterd en dat zorgt voor een mooier eindresultaat. Op Twitter liet Tim Allen, die de stem van hoofdpersonage Buzz al sinds de eerste film uit 1995 vertolkt, weten dat hij het moeilijk kreeg bij het inspreken van zijn laatste scènes. Vol lof tweette hij dat alle fans het verhaal geweldig zullen vinden. ‘It got everything’, belooft hij. En dat maakt ons nóg meer excited!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kan je niet langer wachten? Schrijf 21 juni alvast in jouw agenda! Dan zal ‘Toy Story 4’ ein-de-lijk in alle bioscoopzalen draaien.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '