Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De actrice deed voor kijkend Vlaanderen haar beha uit.

Sandrine André over haar vrijscène met Kürt Rogiers in ‘Familie’: ‘Stel je er maar niet té veel bij voor’

Vorige week vrijdag dachten alle ‘Familie’-kijkers een antwoord te krijgen op het grote dilemma van Veronique Van den Bossche. Hoewel de romantiek van ons scherm spatte, weten we nog steeds niet of ze voor Lars of Mathias kiest. Was die stomende vrijpartij dan toch niet de klap op de vuurpijl? ‘Die scène kwam heel passioneel over, maar in het echt was er van hartstocht weinig sprake’, vertelt Sandrine André.


Tijdens de seizoensfinale wisten we eventjes niet waar we moesten kruipen. Veronique Van den Bossche aka Sandrine André deed haar beha uit voor de ogen van haar jeugdliefde Lars, gespeeld door Kürt Rogiers, en dat hadden wij totaal niet zien aankomen. Yep, die scène met de blote billetjes van Kürt staat op ons netvlies gebrand. Passie op-en-top. Maar tijdens de opnames was er van romantiek weinig sprake.

Technisch vrijen


‘Ik vind vrijscènes eigenlijk echt niet leuk om te spelen’, bekent Sandrine André aan TV Familie. ‘De meeste mensen hebben daar meestal de zotste fantasieën bij, maar zoiets gaat heel technisch in z’n werk.

Je moet de hele tijd rekening houden met het licht, je haar mag niet te vaak in je gezicht hangen, je moet denken aan de positie van je lichaam. Dat is een heel gedoe.


Het was niet de eerste keer dat Sandrine en Kürt de lakens moesten delen voor de camera. ‘We hadden zoiets al een paar keer gedaan. Dat schept een sterke vertrouwensband. De scène voor ‘Familie’ is heel mooi en respectvol in beeld gebracht.’

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '