Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: people/josevilla

Gefeliciteerd!

Samira Wiley aka Poussey uit ‘OITNB’ is getrouwd

Een tijdje geleden wisten we jullie te vertellen dat ‘Orange Is The New Black’-actrice Samira Wiley verloofd was met haar vriendin Lauren Morelli. Gisteren was de grote dag eindelijk aangebroken en hebben de twee elkaar het jawoord gegeven in een intieme ceremonie.

Het nieuws dat het koppel getrouwd is, werd bevestigd door People Magazine. Op hun Instagramaccount kan je een prachtige foto van Samira en haar vrouw zien. De twee hebben elkaar gisteren na een langdurige relatie het jawoord gegeven in een intieme ceremonie.
 

Samira en haar vriendin Lauren hebben ervoor gekozen om de ceremonie te houden in het zonnige Palm Springs, en dit was niet zonder reden. Lauren heeft Samira hier namelijk voor het eerst ten huwelijk gevraagd. Zo romantisch…
 

Zowel de ‘OITNB’-actrice als haar vrouw waren gekleed in het wit en zagen er echt prachtig uit. Ook de ceremonie was adembenemend. Overal waren er bloemen, lichtjes én we moeten het het ook even over de muziekkeuze van het koppel hebben. Bij hun intrede op de receptie klonk er namelijk ‘Baby’ van Justin Bieber door de boxen. Best. Wedding. Ever.

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '