Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @noemiehappart

Het stel haalde in mei het wereldnieuws met een innige kus tijdens de Champions League-finale

Rode Duivel Yannick Carrasco en ex-Miss België Noémie Happart gaan trouwen

Yannick Ferreira Carrasco en Noémie Happart zullen dit jaar nog in het huwelijksbootje treden. In juni zullen de Rode Duivel en zijn ex-Miss België elkaar ergens in ons landje het jawoord geven, zo schrijft 'Het Laatste Nieuws'.

Na het slechte nieuws over de spanningen in het huwelijk van Dries Mertens en Katrin Kerkhofs, kunnen we wel wat goed Rode Duivels-nieuws gebruiken. Dat komt van Yannick Carrasco, een van de nog minder bekende maar erg succesvolle aanwinsten van onze nationale voetbalploeg. Vorig jaar verscheen hij samen met z'n vriendin Noémie, die in 2013 nog tot de mooiste van ons land verkozen werd, in 'Duivelse Vrouwen', het VIER-programma van Kat Kerhofs.

 

 

De twee wonen samen in Madrid, waar Yannick speelt voor Atlético. In mei van vorig jaar haalde het stel het wereldnieuws nadat Carrasco had gescoord in de finale van de Champions League – als eerste Belg ooit! – en zijn madam een innige kus ging geven om het doelpunt te vieren. De hashtag #goals is nooit meer van toepassing geweest.

 

Carrasco

 

Yannick en Noémie ontmoetten elkaar zo'n twee jaar geleden in een bar in Luik. Zij zou toen niet hebben geweten dat hij een voetballer is, hij kende haar evenmin. Volgens 'Het Laatste Nieuws' was het voor vrienden al snel duidelijk dat het een match zou zijn, aangezien ze even oud zijn, heel wat gemeenschappelijke vrienden delen en hetzelfde temperament hebben.

 

 

One love #11

A post shared by Noémie Happart (@noemiehappart) on

 

 

Nochtans was het nooit Noémies bedoeling een voetballer aan de haak te slaan, want daar had ze een stereotiep beeld van. 'Maar Yannick is een geweldige kerel, dus ik heb het een kans gegeven', vertelde ze vorig jaar aan Story. En met succes, want binnenkort kan Noémie zich dus mevrouw Ferreira Carrasco noemen. Proficiat!

 

Meer leuk nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '