Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube @The Royal Family

Het koppel probeerde zo de eenzaamheid wat te verlichten en stak ook hulpverleners een hart onder de riem.

ZIEN: prins William en Kate verrassen rusthuisbewoners met virtueel spelletje bingo

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De oudere generatie krijgt het overal ter wereld zwaar te verduren tijdens deze coronacrisis. Om het moraal in een Brits rusthuis toch wat op te krikken verrasten prins William en Kate Middleton enkele bewoners met een virtueel spelletje bingo.


Onze oma’s en opa’s vormen een van de grootste risicogroepen tijdens deze verschrikkelijke pandemie. Om hen een hart onder de riem te steken en de eenzaamheid wat te verlichten besloten prins William en Kate Middleton te videochatten met enkele rusthuisbewoners in het Shire Hall Care Home in Cardiff in Groot-Brittannië.

Geen saai gesprek


Het werd uiteindelijk geen saai gesprek, want de prins en prinses besloten om mee te spelen met een spelletje bingo. Tot groot plezier van de bejaarden natuurlijk. De oudjes hadden wel hun bedenkingen bij de creatieve manier waarop de royals de nummers soms afriepen. ‘We zullen het de volgende keer een beetje beter proberen te doen’, lachte prins William na afloop.

Ze babbelden ook even met de verpleegsters en vroegen waar zij de moed blijven halen in deze vreselijke tijd. Het koppel ondernam al verschillende initiatieven om zijn steentje bij te dragen in deze coronacrisis. Het wil vooral de hulpverleners, onze hedendaagse helden, en hun harde werk in de kijker zetten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '