https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De 35-jarige prins werd zo emotioneel dat hij z'n speech moest staken.

ZIEN: prins Harry kan tranen niet bedwingen tijdens speech over vrouwlief Meghan Markle en zoon Archie

Gisterenavond waren prins Harry en Meghan Markle te gast op de WellChild Awards in Londen. Tijdens zijn speech werd de 35-jarige prins verrassend emotioneel toen hij sprak over zijn echtgenote en hun 5 maanden oude zoon Archie.


De roodharige prins begon zijn speech met te zeggen dat hij al meer dan tien jaar present tekent voor de WellChild Awards, een initiatief van de Britse vzw WellChild die sinds 1977 zorg voorziet voor ernstig zieke kinderen en tieners. Toch voelde het dit jaar anders nu hij vader is, aldus Harry.

‘Toen mijn echtgenote en ik vorig jaar te gast waren op deze prijsuitreiking wisten we al dat we zwanger waren. Meer zelfs: we waren de enigen die het wisten’, vertelde de 35-jarige prins net voor hij een krop in de keel kreeg en zijn speech moest staken om z’n tranen te bedwingen. De Britse tv-presentatrice en ambassadrice van WellChild Gaby Roslin snelde Harry ter hulp zodat hij zich kon herpakken.

Toen Meghan en ik hier vorig jaar waren, wisten we als enige dat we een kindje verwachtten.


‘Ik weet nog dat ik in de zaal zat en zo fel in Meghans hand kneep denkende hoe het zou zijn om ouders te zijn’, ging de prins verder. ‘En ook hoe we alles zouden doen om ons kind te beschermen en helpen, mocht het geboren worden met beperkingen of ziek zou worden.’

‘Hier zijn, als ouders, en jullie toespreken, vervult mijn hart met gevoelens die ik nooit had kunnen begrijpen tot ik zelf een kind had’, aldus de prins. Bekijk het ontroerende stukje in onderstaande video vanaf 0:19.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Royal recycle


Toen prins Harry eerder op de avond met vrouwlief Meghan Markle (38) op de WellChild Awards arriveerde, leek het koppel – ondanks strubbelingen met de media – gelukkiger dan ooit.

De hertogin van Sussex schitterde in een groene jurk van het Italiaanse label Parosh die ze ook droeg tijdens haar eerste tv-interview met de prins, vlak na de aankondiging van hun verloving in 2017. Ze werkte de look af met een camel coat van Sentaler (die ze eerder droeg tijdens de Kerstmis twee jaar geleden) en pumps van Manolo Blahnik. Haar handtas kocht Meghan bij Montunas en haar oorbellen werden ontworpen door Emily Mortimer.

Prins Harry en Meghan Markle gisterenavond op de WellChild Awards in London.


Nog meer Meghan & Harry: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten