https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Twitter: @KensingtonRoyal

De koninklijke uitnodigingen zijn bedrukt met echt goud!

ZIEN: prins Harry en Meghan Markle spaarden kosten noch moeite voor hun huwelijksuitnodigingen

Met amper twee maanden te gaan komt de grote dag van prins Harry en Meghan Markle steeds dichterbij. Onze royal wedding watch houdt met arendsogen alle nieuwtjes in de gaten over het huwelijk van het jaar. Zojuist sprongen we dan ook bijna een gat in de lucht toen Kensington Palace een foto deelde van de huwelijksuitnodigingen.


Wie tot de gelukkige genodigden behoort van het huwelijk van het jaar, krijgt binnenkort een wel heel bijzondere brief in de bus. De huwelijksuitnodigingen van prins Harry en Meghan Markle komen vers van de pers, en Kensington Palace deelde trots een foto van het mooie ontwerp.

 


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is een bijzondere taak om de uitnodigingen voor het koninklijk paar te mogen drukken en die eer viel Barnard and Westwood te beurt. De Londense drukkerij print al sinds 1985 alle uitnodigingen voor het Britse koningshuis. Elke uitnodiging werd met de hand gedrukt door de recent opgeleide Lottie Small. Ze deed dit in een machine uit de jaren dertig, die ze liefdevol Maude heeft genoemd.


Op de foto staat in de hoek rechtsonder overigens ook de dresscode te lezen voor the royal nuptials: de gasten worden verwacht in een kostuum of een jurk met hoed.

Kosten noch moeite gespaard

Net als de relatie van prins Harry en Meghan Markle is de uitnodiging voor hun huwelijk ook een mix van Amerikaanse en Britse elementen. Zo werd Amerikaanse inkt van echt goud (!) gebruikt om Engelse papiervellen te bedrukken met het koninklijk logo. Het Twitteraccount van Kensington Palace postte een korte video waarin we het productieproces te zien krijgen.

 


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wij hebben helaas nog geen uitnodiging in de bus gekregen. De postbode zal hem vast kwijt zijn gespeeld…

Nog meer nieuws over de Britse koninklijke familie:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content