Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

Het koppel koos hun huwelijksreisbestemming naar eigen zeggen vanwege 'de vele once-in-a-lifetime experiences' die het te bieden heeft.

ZIEN: op deze magische plek zullen prins Harry en Meghan Markle hun wittebroodsweken doorbrengen

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Het is nog exact één maand aftellen tot the royal wedding of the year. Om niet meteen in een zwart gat te vallen na 19 mei – die post wedding blues, weet u wel – beslisten prins Harry (33) en Meghan Markle (36) hun huwelijksreis vast te leggen. En die gaat volgens Travel and Leisure naar een wel héél magische plek.

Wittebroodsweken in de woestijn


Verschillende bronnen dicht bij het Britse koningshuis menen dat prins Harry en Meghan Markle hun wittebroodsweken zo low-key en privé mogelijk willen doorbrengen, en daarom leek Namibië hen perfect.

Volgens het Amerikaanse reismagazine Travel and Leisure koos het koppel het land in het zuidwesten van Afrika als huwelijksreisbestemming vanwege ‘het grote aanbod aan once-in-a-lifetime experiences.

De Britse krant The Sun beweert zelfs te weten waar de prins en zijn kersverse echtgenote exact zullen verblijven. Zij gokken op het Hoanib Valley Camp in Kaokoland, in het noordwesten van Namibië.

Het kamp is volgens de krant ‘omringd door bergen en woestijnduinen‘ en maakt deel uit van een natuurreservaat waar onder meer giraffen, antilopen, zebra’s, struisvogels en leeuwen vrij rondlopen.

Kamperen onder de sterren


Het zuiden van Afrika is het koppel niet vreemd. Na een eerste (blind) date in Londen wisten de tortelduifjes al snel dat het goed zat, vertelden de 33-jarige prins en de 36-jarige actrice eind november tijdens hun eerste tv-interview.

Zo nodigde Harry Meghan na vier weken daten al uit op vakantie in Botswana – een buurland van Namibië – waar ze kampeerden onder een sterrenhemel. ‘Het was geweldig om haar zo snel zo goed te leren kennen’, zei de roodharige prins toen.

Het kersverse echtpaar zal echter niet meteen na hun huwelijk op 19 mei het vliegtuig richting Namibië nemen. Meghan zou nog wat tijd willen doorbrengen met haar Amerikaanse en Canadese familie en vrienden in de week na de bruiloft en bovendien heeft het koppel nog enkele officiële verplichtingen. Daarom zouden Harry en Meghan pas de tweede week na hun huwelijk op honeymoon vertrekken.

Nog meer leesvoer over the royal wedding of the year

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '