Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Prins Harry en Meghan Markle willen zo spoedig mogelijk een gezin stichten

Prins Harry en Meghan Markle zijn altijd open geweest over hun kinderwens. De kans is dan ook groot dat er sneller een zwangerschapsaankondiging volgt dan veel mensen verwachten.


Het koppel koestert al een tijdje een kinderwens, dat liet prins Harry duidelijk blijken tijdens hun eerste tv-interview. ‘Niet nu, natuurlijk. Stap voor stap, weet je wel. Hopelijk kunnen we in de nabije toekomst aan een gezin beginnen’, klonk het in november vorig jaar.

Wat het koppel bedoelde met ‘de nabije toekomst’ is niet meteen duidelijk, de newlyweds hebben namelijk een heel drukke agenda. Volgens verschillende bronnen zijn de hertog en hertogin van Sussex momenteel op huwelijksreis. Maar aanstaande zaterdag worden ze alweer in Engeland verwacht voor de officiële verjaardagsparade van koningin Elizabeth.

‘Kinderen zijn zeker een prioriteit’


In de herfst zal Meghan aan de zijde van haar prins naar Australië vliegen voor de Sydney Invictus Game. En de tweede helft van 2018 belooft nog drukker te worden voor het koppel. Toch vermoeden royal watchers dat er nog voor het einde van dit jaar een zwangerschapsaankondiging volgt.

‘Kinderen zijn zeker een prioriteit voor hen. Meghan en Harry willen zo snel mogelijk aan een gezinnetje beginnen’, weet een bron dicht bij het koppel te vertellen aan US Weekly. Ook Meghans moeder Doria Ragland verwacht binnenkort het getrippel van kleine voetjes. ‘Doria verwacht dat ze omstreeks deze periode van volgend jaar al grootmoeder is’, klinkt het bij een tweede bron.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '