Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Q2

Het Nederlandse duo wist als laatste de tempel van Co Loa in Hanoi te bereiken

‘Peking Express’: Joep en Frank moeten de afvalrace meteen na de eerste aflevering al verlaten

Gisterenavond werd op Q2 de eerste (dubbel)aflevering van ‘Peking Express’ uitgezonden, en de spanning zat er al meteen in. De afvalrace bracht de zes duo’s tot aan de tempel van Co Loa in Hanoi (Vietnam) en hier werd meteen één koppel weer naar huis gestuurd.

Wij kregen gisteren al stress door enkel en alleen naar ‘Peking Express’ te kijken. De angst om als laatste over de finish te komen en dus de afvalrace te moeten verlaten, was bij alle koppels duidelijk aanwezig. Heel even leek het alsof Ann-Sophie en Laura oftewel ‘de flikken’ het programma moesten verlaten, maar zij kregen dankzij de zwarte enveloppe nog een tweede kans.
 

Joep en Frank hadden helaas iets minder geluk. In de laatste eindspurt van de eerste aflevering bereiken ze als laatste duo de tempel van Co Loa in Hanoi. Ook zij kregen een zwarte enveloppe overhandigd, maar hun kaart was rood. Het vrolijke en extravagante duo moest ‘Peking Express’ meteen verlaten, maar dat deden ze met opgeheven hoofd. ‘Dit is even een heel zure appel, maar we kijken wel met een goed gevoel terug op dit avontuur. We hebben echt ons best gedaan en we hadden niet nog harder door de straten kunnen rennen… de andere duo’s waren gewoon sterker’, aldus Joep en Frank.
 

The only way is up

De vijf overgebleven duo’s liften nu verder door Vietnam en dit richting het hooggebergte. De start van de derde etappe begint in Lao Cai, een stad vlak bij de Chinese grens, en hoe de koppels dat aanpakken, krijg je op zondag 16 april om 20u30 te zien op Q2.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '