Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @ getty & greg hill via unsplash

'Mensen krijgen niet genoeg van hem.'

Papegaai Chico covert moeiteloos de hoge noten van Beyoncé

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Heel wat artiesten waagden zich al met (of zonder) succes aan de liedjes van Beyoncé. De Engelse Chico deed ook een verdienstelijke poging. Wat het bij hem een tikkeltje specialer maakt, is dat hij een papegaai is!


De nummers van Beyoncé worden grijsgedraaid en luidkeels meegezongen in menig woon- of badkamer, auto, karaokebar of noem maar op. Ook in de Engelse zoo Lincolnshire Wildlife Park moet iemand ooit eens de schijf ‘If I Were A Boy’ van de zangeres opgelegd hebben, want een van zijn bewoners doet niks liever dan het liedje zingen. De schuldige is Chico, een negenjarige papegaai.

Echte popster


De vogel verblijft al achttien maanden in het dierenpark en lokt bezoekers van over het hele land met zijn verbluffende zangkunsten. De zoo zette een aantal dagen geleden een filmpje van Chico’s optreden op Facebook en de video ging onmiddellijk viraal. Volgens de verzorgers is Queen B niet de enige diva die hij nadoet, ook hits van Lady Gaga en Katy Perry komen geregeld uit zijn kleine longetjes.

‘Mensen krijgen niet genoeg van hem’, vertelt vaste bezoeker Graham Gardner aan Fox News. ‘Hij is een echte popster!’ Het beestje heeft ondertussen ook een eigen Instagrampagina. Er staan nog maar vier filmpjes op en hij heeft nog geen duizend volgers, maar wij denken dat daar snel verandering in zal komen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '