Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jackson Davis via Netflix

'See you in the bahamas ✌️'

YASSS: ‘Outer Banks’-cast kondigt in video officieel tweede seizoen aan

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We hebben een tijdje op het nieuws moeten wachten, maar nu is het eindelijk officieel: er komt een tweede seizoen van ‘Outer Banks’! Dat kondigde de cast via Instagram aan met een enthousiaste compilatievideo waarin de acteurs en actrices het goede nieuws vertellen.


Wij sprongen zopas een gat in de lucht toen we op het officiële Instagramaccount van ‘Outer Banks‘ onderstaande video zagen verschijnen. Netflix komt officieel met een tweede seizoen. In een compilatievideo die de caption ‘woogity woogity we’re coming back‘ kreeg, reageren Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Rudy Pankow, Austin North, Jonathan Daviss, Drew Starkey en Deion Smith een voor een vol enthousiasme op het nieuws dat hun serie een nieuw seizoen krijgt.

Na de spannende laatste aflevering van het eerste seizoen en de immense populariteit van ‘Outer Banks’ hadden we al een vermoeden dat er wel een tweede seizoen zou komen. Toch is zoiets is nooit zeker tot het bevestigd wordt. Maar nu is het dus officieel!

‘Catch ya in the Bahamas’


Wanneer de opnames van start gaan en wanneer we het tweede seizoen op Netflix mogen verwachten, is nog niet duidelijk. Wat we wel al met zekerheid weten, is dat het tweede seizoen zich onder andere in de Bahama’s zal afspelen, waar John B en Sarah dus heengingen op het einde van het eerste seizoen. Madelyn Cline zegt in de aankondiging ‘Catch ya in the Bahamas‘. Het Instagramaccount @obx deelde ook een foto met als onderschrift ‘see you in the bahamas ✌️‘. Wij staan alvast te popelen om de acteurs en actrices terug aan het werk te zien. En zij kunnen duidelijk ook niet wachten om erin te vliegen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '