Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Disney

De derde film zal waarschijnlijk over haar papa gaan!

OOH: Dove Cameron postte zonet een sneak peek van ‘Descendants 3’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Goed nieuws voor de fans van de eerste én tweede Disney Channel-film ‘Descendants‘. In de zomer van 2019 komt er namelijk een vervolg. Dove Cameron aka Mal postte ondertussen al een sneak peek die duidelijk maakt dat de derde film over haar vader zal gaan. Oeh!


In de tweede ‘Descendants‘-film zagen we dat Mal het moeilijk had met haar nieuwe status als prinses in plaats van een superschurk. Natuurlijk liep het verhaal, zoals elk sprookje, goed af en leefden ze nog lang en gelukkig. Maar daarmee is Mals verhaal niet afgelopen.

Mals papa


Er komt namelijk een derde deel van de populaire Disney Channel-reeks en het ziet ernaar uit dat het dit keer niet over Mals moeder, niet over haar vriend, maar over haar papa gaat! In een kleine sneak peek die Dove Cameron op Instagram postte, zien we haar in een donker bos naar een blauw licht toestappen. Wanneer ze er vlakbij staat, zegt het licht haar naam waarop zij ‘Papa?’ reageert. Wow! We zijn benieuwd wie haar papa is...

https://www.instagram.com/p/BfR7bk6Aaxl/?taken-by=dovecameron

Originele cast


De volledige originele cast zal te zien zijn in ‘Descendants 3‘, dus dat betekent een heel nieuw avontuur voor Mal en haar vrienden! Wie de rol van Mals vader zal spelen is nog niet duidelijk.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '