Dit heb je nodig:
1 pak Oreo-koekjes
50 gr gesmolten boter
200 ml slagroom
150 gr mascarpone
150 gr chocoladepudding
2 el suiker
1 el melk
125 gr frambozen
Handje gebroken pecannoten
Kleine ovenschaal
Keukenmachine of mixer
Zo doe je het:
Maal de Oreo-koekjes fijn en meng de gesmolten boter erdoor. Verdeel over de bodem van een ovenschaal en druk goed aan. Zet 5 minuten in de koelkast. Meng de melk, 50 ml slagroom en 1 el suiker door de mascarpone en klop tot een luchtige massa. Verdeel over de koekjesbodem. Zet 5 tot 10 minuten in de koelkast. Klop de overige 150 ml slagroom op met 1 el suiker en maal de frambozen fijn. Haal de schaal uit de koelkast en verdeel de pudding over de schaal. Zet weer 5 minuten in de koelkast om daarna de frambozenpuree over de laag pudding te verdelen. Laat ook de frambozen 5 minuten afkoelen in de koelkast en eindig door de slagroom over de lasagne te doen. Strooi de gebroken nootjes erop. Laat de lasagne ongeveer 3 uur opstijven in de koelkast voor je de aanval inzet.