Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© photo news

'Wij zijn smoorverliefd en dit voelt zo ongelooflijk goed.'

NRJ-dj Nasrien Cnops (32) is bevallen van haar allereerste kindje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

NRJ-dj Nasrien Cnops (32) en haar vriend Gunther verwelkomden hun allereerste kindje samen. Nasrien deelde een schattige foto van de kleine spruit op haar Instagrampagina.


Nasrien Cnops werd bij het grote publiek bekend als sidekick van Peter Van de Veire in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM. Momenteel is ze nog steeds radiopresentatrice, al is ze al even niet meer te horen op NRJ. Dat heeft alles te maken met de aankondiging die ze deed begin februari. Toen deelde Nasrien op haar Instagrampagina dat ze zwanger was van haar allereerste kindje.

Speciale naam


Dat kleine wondertje kwam ter wereld en meer bepaald dinsdagavond 6 juli om kwart voor elf. Nasrien verklapte eerder al het geslacht: een meisje. Haar dochtertje weegt 3,6 kilogram en is 51,5 centimeter. ‘Ze palmde meteen ons beider harten in en is in alle opzichten perfect’, schrijft de radiopresentatrice als onderschrift bij een überschattige foto van het kleine meisje.

Gunther en zij kozen voor een speciale naam: Aren. ‘Wonder, Franky noch Guntherina konden op enthousiasme rekenen’, lacht de radio-dj. ‘Dus wordt ze de eerste van haar naam, Aren Van Hoogten.’ Nasrien zit op een roze wolk als we haar bijschrift mogen geloven: ‘Wij zijn smoorverliefd en dit voelt zo ongelooflijk goed.’ Ook haar vriend Gunther voelt zich kiplekker in zijn nieuwe gedaante als kersverse vader. ‘Mijne vent is geboren om papa te zijn’, aldus Nasrien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Nasrien Cnops (@nasriencnops)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat BV’s stuurden  via Instagram hun felicitaties naar de dolgelukkige ouders. ‘Prachtig’, reageerde Kim Van Oncen en ‘Nu 24/7 plat knuffelen’ zei Anke Buckinx. ‘Mooi, en mooie naam’, typte Tom De Cock. ‘Wat een dotje’, schreef Kato en Julie Vermeire plaatste ‘Ooooh proficiat’ als comment.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '