Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Begin deze week zegde de Canadese zanger al zijn verplichtingen af.

‘Noah, het 3-jarige zoontje van Michael Bublé, heeft kanker’

Er zou kanker zijn vastgesteld bij Noah, het 3-jarige zoontje van de Canadese zanger Michael Bublé. Dat schrijft de Argentijnse krant La Nación. Bublé, bekend van hits als 'Everything' en 'Haven't Met You Yet', heeft ook nog een tien maanden oude zoon, Elias.

Halsoverkop naar de VS vertrokken 'omwille van gezondheidsredenen'

Enkele dagen geleden vertrokken Bublé’s vrouw, topmodel en actrice Luisana Lopilato, en hun zoontje Noah naar de VS ‘omwille van gezondheidsproblemen’, aldus entertainmentwebsite Perez Hilton. Lopilato (29) is van Argentijnse afkomst. Het koppel pendelt dan ook vaak tussen Argentinië en de VS.  
 
Volgens bronnen binnen Bublé's entourage dachten de dokters eerst dat Noah de bof had, een vaak voorkomende virale kinderziekte, maar later bleek het kanker. Voorlopig is nog niet bekend welke soort kanker de 3-jarige kleuter heeft. 
 
 


Alle verplichtingen afgezegd

Perez Hilton beweert dat het koppel ‘zeer binnenkort’ een officiële verklaring zal vrijgeven. Beide ouders hebben naar aanleiding van dit slechte nieuws al hun afspraken afgezegd. 

Er is niets zo erg als je kind moeten zien afzien.

Vorige zomer belandde Noah met brandwonden in het ziekenhuis nadat hij op het keukenaanrecht was gekropen en een kop hete thee over zich heen had gekregen in Bublé’s vakantiewoning in Argentinië. ‘Er is niets zo erg als je kind moeten zien afzien’, zei de Canadese zanger toen nog. 

 

Bublé's bevestiging 

 

Michael en Luisana bevestigen helaas het trieste nieuws op hun Facebookpagina. 'We zijn er kapot van.'

 

Onze oudste zoon Noah is momenteel in behandeling in de Verenigde Staten. 

 

Michael en zijn vrouw zetten hun carrière even aan de kant om Noah voldoende aandacht en liefde te geven. 

 

Eerder beschreef Michael het vaderschap als het beste wat hem ooit is overkomen. Hij vraagt dan ook respect voor de privésituatie van zijn gezin. 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '