Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Je hoeft een ex niet langer te ontvolgen.

De nieuwste functie van Instagram is hét antwoord op je grootste dilemma na een relatiebreuk

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je twijfelt of je een ex moet ontvolgen op Instagram. Aan de ene kant wil je af en toe kunnen zien (lees: stalken) wat je ex doet in het leven. Aan de andere kant wil je niet regelmatig herinnerd worden aan zijn bestaan. Voortaan zit je gelukkig niet meer opgescheept met dat dilemma, want Instagram heeft er een oplossing voor gevonden!


Instagram heeft een nieuwe functie ontwikkeld die het mogelijk maakt om iemand te bijven volgen zonder dat zijn of haar updates in je feed verschijnen.

Berichten en verhaal dempen


Onze favoriete app lanceert de optie om iemand te kunnen dempen, zodat je bepaalde ‘complexe sociale dynamieken‘ beter kan beheren. Ze denken ook aan alles bij Instagram!

Om iemand te dempen ga je simpelweg naar het profiel van die persoon en open je vervolgens het menu door op de drie puntjes naast de naam te klikken. Als derde optie in het rijtje zie je ‘Dempen‘ staan, dat je laat kiezen om niet langer de berichten, het verhaal of beide te zien op je Instagramfeed. Et voilà, zo makkelijk is het!

De accounts die je dempt, krijgen daar geen melding van en je kan het dempen elk moment ongedaan maken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '