Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Julie en Maarten vormden twee jaar lang een koppel.

MNM-presentatrice Julie Van den Steen is opnieuw vrijgezel

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

MNM-presentatrice Julie Van den Steen (26) stapt het nieuwe jaar tegemoet als vrijgezel. Jawel, Julie en Maarten zetten namelijk een punt achter hun relatie. De goedlachse radiopresentatrice bevestigde het nieuws dan ook zelf aan Het Laatste Nieuws.


Trouwe MNM-luisteraars zullen hoogstwaarschijnlijk een beetje schrikken, maar Julie gaat al een tijdje opnieuw als single lady door het leven. Julie en Maarten Verhulst gingen namelijk een half jaar geleden al uit elkaar, maar het nieuws raakte nu pas bekend. ‘Maarten en ik zijn deze zomer als vrienden uit elkaar gegaan’, vertelt Julie aan Het Laatste Nieuws. ‘We gaan nu elk onze eigen weg en wensen elkaar het beste.’ De twee vormden zo’n twee jaar lang een koppel.

Privé


Hoewel Julie erg spontaan en open is op de radio, zette ze haar relatie met Maarten nooit in de spotlight. Op Instagram deelde ze dan ook maar een select aantal kiekjes van de avonturen die ze met Maarten beleefde: van een melig kaartje tot een citytripje naar Amsterdam. Het koppel verscheen dan ook maar één keer samen op de rode loper, namelijk tijdens de première van de theatervoorstelling Pippi Langkous. Wij zijn in ieder geval al benieuwd of het nieuwe jaar ook een nieuw lief zal brengen voor de knappe blondine!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '