Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Zalig!

Met deze geheime codes vind je alle verborgen films en series terug op Netflix

Iedereen houdt van Netflix, maar het is niet de meest overzichtelijke site. Omdat er rekening gehouden wordt met jouw smaak en wat je voordien hebt bekeken, zijn er veel films en series die jou nooit voorgesteld zullen worden. Een slimme Netflixnerd – met veel tijd – heeft nu uitgezocht hoe je werkelijk alles kan terugvinden.

Geheime codes

 

Op je Netflix-homepage staat alles per categorie gerangschikt, maar die groepen zijn vrij breed. Blijkbaar zijn er specifiekere onderliggende categorieën – bijvoorbeeld Belgische films, tearjerkers en film noir – die allemaal een code hebben gekregen. Het enige wat jij nodig hebt om in Netflix te zoeken, zou deze url zijn:

 

www.netflix.com/browse/genre/

 

Vervolgens plak je achter de laatste slash de code van de categorie waarin je wil zoeken. De lange lijst van categorieën die de gulle Netflixfan maakte, vind je op deze website of kan je gewoon hier downloaden.

 

Spijtig genoeg...

 

Er is een 'maar'. Sommige codes zullen in de Belgische Netflix namelijk een foutmelding geven. Dat betekent dat er geen content in die categorie beschikbaar is in ons land. Netflix zou zich bezighouden met het beschikbaar maken van alle films en series voor alle landen, maar dat is nog niet voor nu.

 

 

Lees ook:

 

COOL: Netflix lanceert sokken die weten wanneer je in slaap gevallen bent

 

VIDEO: de eerste trailer van Netflix' duurste serie ooit

 

9 series om met je lief te kijken

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '