https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HouzzTV via YouTube

Echtgenoot Ashton Kutcher hielp ook mee!

LIEF: Mila Kunis verrast ouders met fenomenale home make-over

Mila Kunis (33) mag dan wel een goed betaalde actrice zijn, haar ouders Mark en Elvira wonen in een bescheiden appartement in Los Angeles en zijn er perfect gelukkig. Al vond hun dochter toch dat een make-over geen kwaad kon. 

Mila Kunis, bekend van 'That 70's Show' en 'Friends with Benefits', was zeven jaar oud toen ze met haar ouders en broer van haar thuisland Oekraïne naar Los Angeles verhuisde. Op 9-jarige leeftijd trok het gezin Kunis in in het appartement waar haar ouders nog steeds wonen. Mark en Elvira Kunis willen er nooit meer weg, maar dochter Mila (33) was toch van mening dat haar ouderlijke woonst een make-over kon gebruiken. 
 

Hulp van echtgenoot Ashton Kutcher

De mama van twee (dochter Wyatt wordt 3, zoon Dimitri is bijna 6 maanden) schakelde naast een interieurarchitecte ook haar echtgenoot Ashton Kutcher (39) in om de klus te klaren. Het resultaat is ronduit fenomenaal. Benieuwd of Mila's ouders er hetzelfde over denken? Ontdek hun reacties in onderstaande video: 
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content