Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Proficiat!

Leighton Meester en Adam Brody zijn trotse ouders van hun eerste kindje!

Volgens Us Weekly zijn Leighton Meester en Adam Brody trotse ouders geworden van hun eerste kindje. De twee zijn al een koppel sinds februari 2013. Een combinatie van Leighton aka Blair Waldorf en Adam die we allemaal kennen als Seth Cohen kan niet slecht zijn!

Op een schattige Instagramfoto is het helaas nog even wachten. Het koppel hecht veel belang aan hun privéleven en geeft maar weinig details vrij. Het geslacht en de naam van hun kindje blijft dus voorlopig nog even geheim.

UPDATE: 

Een bron heeft aan TMZ bevestigd dat Leighton en Adam al ouders geworden zijn op 4 augustus. Het zou gaan om een meisje met de naam Arlo Day. Het koppel heeft het nieuws nog niet bevestigd.
 

Leighton en Adam

Wel wil de acteur graag een groot gezin. Dit heeft hij al grappend duidelijk gemaakt tijdens een interview. Toen hij de vraag kreeg hoeveel kindjes er op de planning stonden, gaf hij als antwoord: ‘twaalf en ik beslis’.
 

Wie onlangs ook mama werd van haar eerste kindje is Blake Lively. Samen met Leighton speelde ze in de serie Gossip Girl.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '