Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© DPG Media

'Wat zien we je ongelooflijk graag', schrijven Laura en haar vriend Yorben bij het kiekje.

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomt een zoontje

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

De ‘Blind Getrouwd’-familie is weer een tikje groter! Laura Lieckens en haar vriend Yorben zijn de trotse ouders geworden van een zoontje. Dat laat het koppel zelf weten op Instagram met een schattig kiekje van hun kleine spruit.

Dat Laura flink aan het aftellen was tot de komst van haar kleine spruit, was wel duidelijk. Vijf dagen geleden postte ze nog een foto van haar bolle buikje met het bijschrift ‘40 weken en nog steeds niets’. De interieurarchitecte vroeg haar volgers meteen ook om tips om de komst van haar kleintje te stimuleren. De ene raadde voetreflexologie aan, de ander een warm bad, maar haar volgers hadden vooral één advies: genieten van de allerlaatste loodjes.

En die waren sneller achter de rug dan verwacht, zo blijkt. ‘Wij willen jullie graag aan iemand voorstellen’, steken Laura en Yorben op Instagram van wal. ‘Op 7.08.22 zijn wij trotse ouders geworden van een flinke zoon’, schrijft het koppel vervolgens bij een kiekje van hun wonder. Het jongetje luistert naar de naam Eben, wat steen of rots betekent, en heeft het hart van zijn ouders al helemaal gestolen: ‘Liefste Eben welkom in deze vreemde, maar wondermooie wereld. Wat zien we je ongelooflijk graag’.

Ook Laura’s plusdochter Enthe is dolenthousiast en vervult haar rol als halfzus naar eigen zeggen perfect. ‘Wat ben je een fantastisch lieve zus voor je broer. Geen seconde wijk je van zijn zijde’, klinkt het dan ook op Instagram.

Christophe, Nick en Winnie waren de eersten van de ‘Blind Getrouwd’-familie om de trotse ouders te feliciteren met hun zoontje. Zo schrijft Winnie, die zelf in blijde verwachting is van haar eerste kindje: ‘Dikke dikke proficiat!‘, gevolgd door een reeks veelzeggende hartjes. Christophe maakt dan weer de vergelijking op: ‘Wat een cutie 😍😍😍 (niet moeilijk met zo een ouders 😉😘)’.

Meer babynieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '