Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty & netflix

'Tokio' kruipt in de huid van een vrouw die net aan de kant werd geschoven door haar grote liefde.

‘La casa de papel’-actrice Úrsula Corberó speelt hoofdrol in nieuwste videoclip van Dua Lipa en J Balvin

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We kennen Úrsula Corberó vooral als Tokio, de stoere overvaller die zich door niets of niemand laat afschrikken. In de nieuwste videoclip van Dua Lipa en J Balvin laat de ‘La casa de papel’-actrice zich toch eens van een andere kant zien.


We zullen nog even moeten wachten vooraleer we Úrsula Corberó opnieuw aan het werk zien als badass Tokio in het nieuwste seizoen van de gigantisch populaire Spaanse netflixserie ‘La casa de papel’. De schrijver van de reeks Álex Pina kondigde half juli namelijk aan dat hij vanuit een hangmat volop aan het vijfde deel aan het schrijven is. In tussentijd kan je onze favoriete overvaller wel ergens anders bezig zien. De Spaanse actrice speelt immers de hoofdrol in de allernieuwste videoclip van Dua Lipa en J Balvin.

Liefdesverdriet


Het emotionele nummer heet ‘Un Día’ of ‘One Day’ en het gaat over liefdesverdriet. Úrsula kruipt voor de videoclip in de huid van een vrouw die niet goed behandeld wordt door haar grote liefde. Ze werd aan de kant geschoven en probeert zich nu terug bij elkaar te rapen. Terwijl we de mooie stem van Dua Lipa ‘one day you’ll love me again‘ horen zingen, zien we een verdrietige Tokio. De clip is volledig zwart-wit, wat het geheel nog zwaarmoediger maakt.

Úrsula is trots op het resultaat en deelde al een klein fragmentje uit de video op haar Instagrampagina. Dua Lipa reageerde daarop met enkele hartjes. Benieuwd naar de volledige clip? Bekijk ‘m dan zeker hieronder. Een kleine waarschuwing: het liedje is een echte oorwurm!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '