Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Ik ben dankbaar voor hoe wij ons hebben mogen ontwikkelen tot de vrouwen die we zijn.'

Klaasje neemt op Instagram afscheid van K3 met emotionele post

Herlinde Matthys

Klaasje stond dit weekend voor de aller-, allerlaatste keer op het podium als een K3’tje. Ze nam op Instagram afscheid van Hanne en Marthe met een emotionele post.

Er wordt in ‘K2 zoekt K3’ volop gezocht naar een waardige vervanger voor Klaasje. De dag dat ze écht afscheid zou nemen, zat er dus sowieso aan te komen. Gisterenavond brak dat triestige moment aan. De laatste K3-show zat er al op. Maar K3 zoals we ze de afgelopen zes jaar kenden, trad nog een allerlaatste keer op in hun huidige formatie tijdens ‘Back To The Nineties & Nillies’ in het Sportpaleis in Antwerpen.

Ongelooflijk dankbaar

Klaasje stond dus nog een laatste keer aan de zijde van haar collega’s, beste vriendinnen en zelfs ‘zusjes’ op het podium. Tijd om dit hoofstuk af te sluiten en dat deed ze met een bijzonder emotionele post op Instagram. ‘Lieve Marthe en Hanne, wat ben ik jullie toch ongelofelijk dankbaar voor alles wat jullie me hebben geleerd, jullie liefde en vriendschap’, schrijft Klaasje. ‘Ik ben dankbaar voor hoe wij ons hebben mogen ontwikkelen tot de vrouwen die we zijn. Ik ben, zoals zussen dat zijn, ongelofelijk trots op jullie. Ik wens jullie echt het aller-, allerbeste in de jaren die gaan komen.’

Naast de andere twee K3’tjes bedankt ze ook iedereen die haar tijdens haar K3-periode steunde. ‘Ik wil vooral dat iedereen die ooit met ons heeft gewerkt weet: ik ben zo blij om zoveel fijne mensen om mij heen te hebben gehad. En wie ik vaak vergeet te noemen: mijn hele familie en vriendenkring die mijn steunpilaren zijn en altijd zullen blijven.’

Rooskleurige toekomst

Ze gaf alleszins nog een allerlaatste keer het beste van zichzelf als K3’tje en deed het bomvolle Sportpaleis luidkeels meezingen. Als we de hashtags mogen geloven, ziet Klaasje haar toekomst heel rooskleurig tegemoet: #zinindetoekomst. Ze zal alleszins al meedoen aan het Nederlandse programma ‘The Big Balance’ waar ze moet leren highlinen. Hou je ogen dus open, want we hebben zo’n vermoeden dat we haar sowieso nog zullen zien voorbijkomen op ons kleine schermpje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Prachtmens

Ook Hanne en Marthe zetten Klaasje en vooral hun vriendschap van de afgelopen zes jaar in de schijnwerpers op hun sociale media. ‘6 jaar wij’, schreef Hanne met de alleszeggende hashtag #alleenmaarliefde. Marthe had iets meer woorden nodig om haar gevoelens uit te drukken. ‘Je bent echt een prachtmens en ik ga jouw typische trekjes echt heel hard missen‘, aldus Marthe. ‘Hoe graag ik had gewild dat we dit nog jaren met ons drietjes zouden doen, hoop ik echt oprecht dat alles wat je nog wil doen ook mag gebeuren in de toekomst. We gaan je missen, maar ik ben vooral heel blij dat ik iemand zoals jou in mijn leven heb en mijn liefde voor jou zal voor altijd blijven.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Oké, wij gaan nu even een potje huilen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '