https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hij schrijft een emotionele brief aan zijn fans...

Justin Bieber neemt wat tijd om aan zichzelf te werken

Herlinde Matthys

Justin Bieber (23) brak vorige week over de hele wereld de harten van verschillende tienermeisjes toen hij aankondigde dat hij de rest van zijn ‘Purpose’-wereldtournee annuleert door ‘onvoorziene omstandigheden’. Iedereen was in shock en niemand wist waarom de zanger zo’n rigoureus besluit nam, maar nu geeft hij eindelijk meer uitleg op Instagram. Bieber worstelt met onzekerheden.


18 maanden en 150 optredens, waarvan 2 compleet uitverkochte zalen in België, in zes verschillende continenten. Dat was de succesvolle ‘Purpose’-tournee van Justin. Er stonden nog 14 optredens gepland in Amerika en Azië, maar die gaan niet door. Fans kregen hun geld terug, maar bleven teleurgesteld achter. Vooral omdat ze niet wisten waaróm ze hun held niet aan het werk kunnen zien.

Kwetsbaar


Het bleef lang stil rond Bieber, maar vandaag doorbreekt hij die stilte met een bijzonder emotionele post op Instagram. Een opvallend kwetsbare Bieber geeft toe dat hij worstelt met onzekerheden. ‘Ik liet me leiden door bitterheid, jaloezie en angst’, aldus Biebs. ‘Mijn stukgelopen relaties bepaalden hoe ik mij gedroeg en hoe ik mensen behandelde. Daar moet een eind aan komen!’

Fouten


Bieber is hard aan zichzelf aan het werken om de man te worden die hij écht wil zijn. ‘Ik weet dat ik nooit perfect zal zijn’, zegt-ie (voor ons wel Biebs!). ‘Ik zal fouten blijven maken, maar ik wil ervan leren en vooral groeien.’ Daarom neemt hij dus wat tijd voor zichzelf. Hij wil de beste versie van zichzelf worden, zodat-ie later ook een goede echtgenoot én een goede vader kan zijn. Smelt!

‘Is it too late now to say sorry?’ Nee hoor Justin, wij hebben je al lang vergeven!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content