Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Hij en zijn vrouw Griet zijn in verwachting van een tweeling.

Jeroen Perceval (43) wordt binnenkort opnieuw papa

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Hij is acteur, regisseur, misschien wel De Slimste Mens ter Wereld én wordt opnieuw papa. Jeroen Perceval (43) en zijn vrouw Griet Van Damme (41) breiden hun gezinnetje binnenkort uit.

Jeroen Perceval zit vanavond voor een derde keer in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Of de ‘Dealer’-regisseur kans maakt om De Slimste Mens ter Wereld te worden valt nog even af te wachten, maar hij gaat sowieso al met de prijs voor beste moppen van het seizoen naar huis. Zo grapte hij tijdens de quiz dat hij 33 kinderen heeft. In de aflevering van vanavond komt Erik Van Looy terug op die uitspraak en verklapt Perceval dat er ‘iets op komst is’ waar hij ‘heel hard voor gewerkt’ heeft.

Dubbel geluk

Perceval heeft al een dochter van drie, Cézanne, en een plusdochter, Axelle (12), met zijn vrouw Griet Van Damme. Hun gezinnetje wordt binnenkort nog groter, want Griet en Jeroen zijn in verwachting van een tweeling. ‘We krijgen een tweeling. De geboorte is voorzien voor mei volgend jaar’, laat hij in Het Nieuwsblad weten. Het geslacht van de twee kindjes maakte hij nog niet bekend.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kramer/Jeroen Perceval (@jeroenperceval)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het beloven dus drukke tijden te worden voor de regisseur. Hij wordt opnieuw papa, zijn film ‘Dealer’ speelt sinds kort in de cinema, een aantal Amerikaanse talentenbureaus zouden in de toekomst graag met hem samenwerken en wie weet treedt hij binnenkort wel in de voetsporen van Slimste Mens Catherine Van Eylen. In de aflevering van vanavond neemt hij het op tegen MNM-presentatrice Esther Nwanu en regisseur Anthony Nti.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '